22 листопада 2019 р.

Міжнародна акція «16 днів проти насильства»

      Людська жорстокість. ЇЇ ніколи напевне  і, нічим, не можна виправдати. Вона, як не прикро, сьогодні трапляється доволі часто. Про це говорять незаперечні факти: щороку підлітки та неповнолітні здійснюють до 200 тисяч злочинів, половина яких – надзвичайно жорстокі. Це - страшна і жахлива реальність.

    Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Ось і наш, 3 клас, вирішив приєднатися до цієї акції. Для учнів було проведено виховну годину на тему: «Світ без насильства». Мета заходу не лише залучити учнів до участі в акції, а й формувати переконання, що насиллям над іншою особистістю не досягнеш успіху, не реалізуєш своєї мети, не завоюєш довіру та повагу людей. Діти створювали за допомогою своїх сердець Дерево доброти, малювали малюнки на тему: «Насиллю – НІ!», за допомогою долоньок створювали ромашки щастя та плакат «Ми проти насилля!»   
   Превентивну роботу необхідно проводити з усіма дітьми, починаючи з дошкільного віку, з метою попередження відхилень у поведінці, особливо з тими, хто перебуває у складних життєвих обставинах, характеризується негативною поведінкою, а також з тими, хто став на шлях асоціальної і протиправної поведінки.







Немає коментарів:

Дописати коментар