11 вересня 2019 р.

«Старти надії»

     Новий навчальний рік для дітвори розпочався весело та цікаво. А саме з проведення Олімпійського тижня, присвяченого Дню фізичної культури та спорту. 
     Учні нашої школи святкували цей тиждень особливо. Адже в рамках проведення Олімпійського тижня було організовано чимало заходів, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом.

      11 вересня учні 3-Б класу зібралися на спортивні змагання «Старти надії». Учні розділилися на 3 команди «Лунтики», «Смішарики», «Фіксики». Змагалися команди у 5 конкурсах, щоб перевірити себе на швидкість, спритність, силу, кмітливість та винахідливість. За результатами всіх конкурсів І місце посіла команда «Фіксики», ІІ місце – «Лунтики», ІІІ місце – «Смішарики». Всі команди були нанагороджені грамотами та медалями, також не обійшлося без солодких сюрпризів. Дякуємо організатору чудового свята, вчителю фізичної культури, Оніщенко Сергію Анатолійовичу.
     З гарним настроєм та великим задоволенням закінчився Олімпійський тиждень. Учні школи запам’ятають його надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. Ми з гордістю можемо сказати, що в нашій школі ростуть сильні, сміливі, спритні - дійсно олімпійські надії.















Немає коментарів:

Дописати коментар