25 квітня 2019 р.

Тиждень початкової школи (четвертий день)

Четвер, 25 квітня, у нас був червоним. Яскравим, чарівним, неповторним… Недарма червоний асоціюється з сонцем, вогнем, енергією, коханням. Він  надає впевненості, заряджає енергією, позбавляє від туги і негативних емоцій, викликає відчуття тепла і має зігріваючу дію. Тематика цього дня - «Мовними стежинами».





Для 4 класу вчитель Клімчук С.Г. провела мовну вікторину «Знавці рідної мови». Дві команди (по 6 учнів у кожній) «Калинка» та «Барвінок» підготували вірші про рідну мову, які продекламували усьому класу. Згодом розпочалися змагання у таких конкурсах: «Відповідай швидко!», «Мовне асорті», «Впізнай прислів’я», «Шифрувальник», «Буквоград». Виграла команда «Калинка», яку було нагороджено медалями «Знавці рідної мови», а всі інші учасники – отримали заохочувальні призи. І учасники, і вболівальники узагальнили свої знання про рідну мову.





Усі діти полюбляють слухати казки. А ще більше вони хочуть опинитися в чарівному світі казки. Тож вони імпровізують, імітують, грають, приміряють на себе улюблені ролі. Тому цей жвавий інтерес потрібно використовувати саме в початковій школі при створенні лялькового театру. Ляльковий театр – мистецтво синтетичне. Він впливає на маленьких глядачів цілим комплексом художніх засобів. Під час показу вистав лялькового театру застосовуються і художнє слово, й наочний образ – лялька, і живописне – декоративне оформлення, і музика – пісня, музичний супровід. 
   25 квітня вчитель Єгурнова О.М. запросила першокласників до лялькового театру. Відповідно до тематики тижня вона показала виставу «В пошуках веселки», яка дуже сподобалася дітям. Перегляд вистави проходив з хорошими емоціями, веселим настроєм та щирим дитячим сміхом. Гучними оплесками діти подякували нашій акторці. Сподіваємося, що наступного разу діти долучаться до дійства, і вже будуть не в ролі глядачів, а в ролі акторів. 




Завершився день родинним святом "Тато, мама, я - спортивна сім'я". 
Більш детальна інформація знаходиться по посиланню: "Тато, мама, я - спортивна сім'я"



Немає коментарів:

Дописати коментар