24 квітня 2019 р.

Тиждень початкової школи (день третій)


Середа, 24 квітня, була у нас зеленим днем, днем надії, безпеки, юності, спокою. Зелений колір – скромний, спокійний, вологий, м’який. Це колір природи, рослин. Без них неможливе життя, вони своїм корінням йдуть в землю, а листям тягнуться до неба. Тематика цього дня - «Здоров’я родини – багатство країни».






В День здоров’я для першачків відбулися спортивні змагання «Ану, постривай!». Програма змагань була цікава й різноманітна. Вчитель фізичної культури Суворов О.І. підготував естафети на спритність, швидкість, розвиток координації рухів, уваги. Під час змагань діти показали, як уміють достойно долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку. У чесній та запеклій боротьбі перемогла команда 1-А класу. Юні спортсмени 1-Б класу анітрохи не засмутилися, адже відрив у балах був мінімальний. Урочисте змагання закінчилося традиційним нагородженням команд. Позитивні емоції і яскраві враження надовго залишаться в серцях школярів.






Поки першачки змагалися в естафетах, між учнями 3-4 класів вчитель фізичної культури Оніщенко С.А. провів футбольний турнір. Змагання між командами було по справжньому захоплюючим і запеклим. Лише на останній хвилині другого тайму команді четверокласників вдалося вирватися уперед з рахунком 2:1. Команда переможців отримала перехідний кубок. Але позитивні емоції, хороший настрій і спортивний азарт отримали всі присутні. З упевненістю можна сказати, що переміг спорт.







Для учнів ГПД вихователем Лактюшиною Т.А. була проведена виховна година на тему: «Кожен день про себе дбаємо, про хвороби забуваємо». Метою заходу було ознайомити дітей з поняттям «гігієна», донести до них, що чистота - це умова збереження здоров'я, переконати у необхідності виконувати вимоги особистої гігієни, закріпити навички та знання елементарних правил гігієни.








Немає коментарів:

Дописати коментар