25 січня 2019 р.

Тиждень фізкультури і спорту

Спорт – це життя! Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. А тому з метою підвищення рівня фізичного і психічного стану дитини  до величин, які гарантують стабільне здоров’я і сильний дух, в Очаківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 на базі початкових класів, з 21.01.19 – по 25.01.19 пройшов тиждень фізкультури і спорту. Адже завдяки спорту в характері школярів з’являється місце для спортивної спрямованості.

     План проведення, складений учителем фізичної культури Оніщенко Сергієм Анатолійовичем, передбачив різні спортивні заходи. Він запропунував цікавий спосіб пропаганди занять фізичною культурою. 
     Вчителі початкових класів долучилися до цих заходів. Згрутувавшись виступили в ролі учнів, займаючись зі своїм класом на уроках фізкультури. Власним прикладом,  яскравими емоціями та ентузіазмом надихали вчителі та заохочували малечу на виконання фізичних вправ. Підтягування,  ходіння по гімнастичній лаві,  виконання вправ на прес і багато чого іншого – все під силу досвідченим  керівникам початкових класів.











     У всіх класах були проведені виховні години за темами: «Мій друг – фізична культура», «Мої досягнення у спорті», «Здоровий спосіб життя».
     Для школярів 2-4 класів були проведені естафети «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів. 




     Спортивне життя дітей не обмежується тільки уроками фізкультури, тому протягом тижня учні прийняли участь у флешмобі «Ми – за здоровий спосіб життя», та був проведений конкурс малюнків «Тато, мама, я – спортивна сім’я», де переможці були нагороджені грамотами.









   Тиждень фізкультури та спорту, кропітка праця, та згуртованість педагогів дали свої плоди. На кінець тижня майже всі діти кожного класу із задоволенням та зацікавленістю йшли на урок фізкультури.
    Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Але це лише початок…  Тепер це стане гарною традицією в нашій школі.
   Бажаємо учням  успіху в подальших спортивних звершеннях. Попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

            Відео «Ми – за здоровий спосіб життя»


Немає коментарів:

Дописати коментар