28 грудня 2018 р.

Новорічні пригоди казкових героїв


В рік новий в казковий час
Хай здивує щастя вас
Рік добра і рік  навчання,   
   То ж приймайте побажання
  Під таким девізом проходили новорічні ранки у початкових класах.
У переддень Нового року, з 26 по 28 грудня, для учнів 1-4 класів  в актовій залі нашої школи пройшло Новорічне свято. Саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  учням нашої школи потрібно було підготувати казкову атмосферу -  прикрасити новорічну  ялинку (найголовніший атрибут Нового року), актову залу  сніжинками, гірляндами та іграшками..
      В ці  дні у всіх учнів, вчителів та батьків  був предсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного. Вчителі підготували святкову феєричну програму з новорічним сюжетом. Тут були і Фіксики, і Сніговик, Зима та Баба Яга з розбійниками, а також не обішлося без Діда Мороза та Снігуроньки. Ранок був насичений різними конкурсами,  піснями та хороводами. Але учні молодших класів не хотіли залишитись  осторонь і  підготували свої новорічні виступи: пісні, танці…. 
    По закінченню свята Дід Мороз та Снігуронька  подарували солодкі подарунки. Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива. 












Немає коментарів:

Дописати коментар