9 травня 2018 р.

9 травня - День Перемоги


З кожним днем усе далі від нас священна дата – День Великої Перемоги. 73 роки ми відзначаємо це свято як символ радості і скорботи, пам’яті і безсмертя, воїнів, які в ім’я життя і майбутнього власною кров’ю захищали кожний клаптик нашої рідної землі.

   Давно відгриміли залпи війни… Суворий час Другої світової став надбанням історії. Та хоч би скільки ще минуло часу, доки існуватиме на своїй землі українська нація – у цей день країна вклонятиметься солдатам Перемоги.
   З метою виховання в учнів поваги до героїчних подвигів співвітчизників, ушанування пам’яті тих, хто загинув у роки страшної війни 1941 – 1945 років, формування патріотичного почуття гордості за старше покоління, сприяння пробудженню берегти державні традиції, уболівати за майбутнє країни, 8 травня для учнів 1-Б класу, класним керівником Зуєвою А.С., була підготовлена та проведена година спілкування на тему «Ми пам’ятаємо». Закінчилися година спілкування покладенням квітів до меморіалу героям-землякам.
     9 травня разом з усіма небайдужими мешканцями міста ми вшанували пам'ять полеглих героїв на мітингу.
    Незважаючи на непростий час, нікого з тих, хто полягли на полях битв Другої Світової війни, і тих, хто повернувся до мирної праці, ми не маємо права забути ні в День Перемоги, ні в звичайний буденний день. Їм завжди наша любов, повага і шана. Адже ми у великому боргу перед ними. Пам’ятаймо про це.
Вічна пам’ять героям! 
                                    Вічна слава переможцям! 
                                                                             Ми пам’ятаємо!








Немає коментарів:

Дописати коментар