7 червня 2021 р.

Прощавай, ПОЧАТКОВА ШКОЛО!

Школа - це не тільки уроки і перерви, домашні завдання і канікули. Це щось більше, майже твій другий дім. Тут школярі проводять більшу частину свого часу, і так зворушливо в кінці травня чути від найстарших учнів початкової школи слова: «Прощавай, школо!». 

Чотири роки пліч-о-пліч зі своїми однокласниками і класним керівником діти долають першу сходинку освіти. Перші палички, перші цифри, перші слова в Букварі… Вони пролетіли непомітно - ці чотири роки, і вчорашні першокласники стали дорослими, відкритими, веселими і трохи зажуреними.

Проведення свята прощання з початковою школою стали традиційними в кожному навчальному закладі. В Очаківській ЗОШ №1 своїх «пташенят» в подальший політ випускали їх перші вчителі Усік Римма Вікторівна (4 – А клас) та Зуєва Анастасія Сергіївна (4 – Б клас). Безліч вдячних, теплих, зворушливих слів цього дня було сказано на їх адресу  і батьками,  і самими учнями. Це й не дивно, адже досвідченим та креативним педагогам вдалося виховати справді дружних, згуртованих, навчених здобувати знання школярів.

Цьогорічне святкування з нагоди закінчення початкової школи відбувалося дуже цікаво та нестандартно. Діти почували себе справжніми зірками, коли їм вручали «Оскар» за шкільні досягнення. Кожному випускнику було присвоєно цікаву номінацію, яка відображала його найкращу рису. Також були задіяні аніматори. У формі гри та розваг хлопчики та дівчатка пригадали свої шкільні роки, повторили правила дружби, взяли участь у цікавих, пізнавальних дослідах та експериментах.

Четвертокласникам було вручено Дипломи про закінчення початкової школи, а батьки учнів отримали Листи подяки за гарне виховання дітей. Похвальними листами нагороджено відмінників Бадіку Владислава, Ракула Акіма, Бурцева Матвія, Барилко Єлизавету, Цюник Вікторію.

З успішним завершенням першого ступеня освіти учнів привітала директор Тетяна Володимирівна Іщенко, запевнивши, що школа чекає їх після літніх канікул відпочилими, зміцнілими, засмаглими і повними бажання отримувати нові знання в статусі учнів основної школи.

На завершення урочистого заходу учні 4 класів разом з класними керівниками, за традицією, загадали свої найпотаємніші бажання біля міського фонтану.

Нехай всі їхні бажання здійсняться, і мрії стануть реальністю.

Учителі 4-х класів Римма Усік, Анастасія Зуєва











Немає коментарів:

Дописати коментар