9 травня 2021 р.

9 Травня

                                                                                                                                 Ми - не діти війни,

Ми дітьми її тьми не були,

Ми у мирі, у щасті, у тиші зросли,

Але пам'ять про те, що творила пекельна війна,

В дні травневі щорічно в душі ожива.

      9 Травня – одне з найвеличніших та найшанованіших свят в Україні. І сьогодні, в такі тяжкі для нашої держави дні, це – символ героїзму, самовідданої любові до рідної землі, символ нескореної сили духу захисників Батьківщини.

      Святий обов’язок сучасних і прийдешніх поколінь – не забути, якою ціною здобуто Перемогу. Для молоді подвиг військового покоління – це абсолютний еталон служіння ідеалам свободи, справедливості та добра. Це суміш печалі і радості, пов’язаних зі спогадами буремних років війни, з весною, народженням та розквітом нового життя.

      Поклонитися пам’яті загиблих у буремні лихоліття війни вийшли учні 4-Б класу. До пам’ятника загиблим землякам лягло море квітів та гірлянда слави. Також діти створили червоні маки – символ пам'яті жертв усіх військових.

      Незважаючи на непростий час, нікого з тих, хто полягли на полях битв Другої світової війни, і тих, хто повернувся до мирної праці, ми не маємо права забути ні в День Перемоги, ні в звичайний буденний день. Їм завжди наша любов, повага і шана. Адже ми у великому боргу перед ними. Пам’ятаймо про це.

         Вічна пам’ять героям!

                              Вічна слава переможцям!

                                                   Ми пам’ятаємо!









Немає коментарів:

Дописати коментар