5 жовтня 2020 р.

Розважально-виховний квест «Пухнасті пригоди»


  Відповідно до статті 6 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» та у зв’язку зі зростанням кількості випадків безвідповідального поводження з домашніми тваринами і жорстокого ставлення до безпритульних тварин, в цьому році, Міністерство освіти і науки України підтрима
є ініціативу благодійної організації «Щаслива лапа» щодо проведення у школах країни «Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», присвяченого Всесвітньому дню тварин який відзначають 4 жовтня.

   Долучилися до проведення Всеукраїнського уроку доброти і учні 4 – Б класуНа дітей чекав Розважально-виховний квест «Пухнасті пригоди». У ході уроку доброти учні розвивали вміння аналізувати та узагальнювати інформацію; сприяли розвитку допитливості; виховували пізнавальний інтерес; виховували любов до тварин, відповідальність за них і дбайливе ставлення до них; сприяли засвоєнню знань про особливості догляду за домашніми собаками та котами; з’ясували значення терміну «волонтери тварин»; розширили знання про особливості пошуку загублених домашніх тварин і волонтерську діяльність; виховували дбайливе ставлення до тварин і довкілля.                  
 Діти розгадували кросворд, грали в гру «Питання – відповіді» з малюнками, знаходили «Загублених тварин», розшифровували напис та дізналися номер закону про жорстоке поводження, на останок діти писали листи побажання для тварин. Після підрахунку балів команди отримали грамоти за участь у квесті.



















Немає коментарів:

Дописати коментар