6 грудня 2019 р.

6 грудня - День Збройних сил України

6 грудня, для учнів 3-Б класу Очаківської ЗОШ №1, була проведена святково конкурсна програма «Зростаємо мужніми», присвячена Дню Збройних сил України. Мабуть, немає жодного хлопчика, який би не мріяв стати надійним захисником Вітчизни. Та й готувати себе до нелегкої служби в армії треба ще з дитинства.
      Мета свята: організувати активне й змістовне дозвілля учнів молодших класів; сприяти патріотичному вихованню школярів; спонукати особистість до осмислення себе як частинки великого українського народу; пробуджувати національну самосвідомість; формувати ціннісне ставлення до інших людей, виховувати почуття колективізму; розвивати розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність.
      У вступному слові було підкреслено, що історія нашої армії не заплямована, бо українські вояки ніколи не були агресорами, а добросовісно виконували почесну місію – захищали рідну землю, що роблять і тепер.
    Дівчатка відчеканили неповторні рядки невимушених дитячих щирих побажань своїм однокласникамДві команди «Дужі» та «Силачі» розпочали «запеклий бій», але не кулаками, а дружно змагаючись. Хлопчики емоційно, із задоволенням демонстрували свою повсякденну  дитячу непосидючість, доброзичливу  веселу вдачу, сміливість і кмітливість у цікавих, насичених великим патріотичним підґрунтям, конкурсах «Особливий секрет», «Конкурс красоти», «Влучи у ціль», «Хто спритніший», «Підкорювачі небес», «Кращий кашовар», «Інтелектуальний», «Змотайте шнур».
      Після того, як «помірялися силами», об’єктивний підсумок протистоянню двох команд підбило уважне журі, у вигляді наших дівчат. Перемогла дружба. Хлопці пообіцяли вирости мужніми, сильними, надійними і завжди бути  опорою своєї сім’ї  та народу.
      По закінченню свята  хлопцям побажали козацької  мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, непохитної сили волі та віри у власні сили, а нашій державі – мирного неба, благополуччя та процвітання.























1 коментар: