22 квітня 2019 р.

Тиждень початкової школи (день перший)

22 квітня 2019 року в Очаківській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 розпочався тиждень початкової школи під яскравою назвою «Кольоровий тиждень». Кожен день тижня присвячений певному кольору та має свою тематику. Уроки, конкурси, виставки, змагання, які проходитимуть в рамках тижня, розвиватимуть творчість школярів, навчатимуть їх бути спостережливими, кмітливими та креативними.
   Понеділок виявився дуже сонячним і яскравим, адже він був жовтим. Жовтий колір – це колір сонця, радості і оптимізму. Око радіє, серце переповнюється захватом, душа співає, відчуваючи теплий подих. Жовтий – потреба у перспективах, надіях на краще. Колір творчості і життєздатності. 
    Розпочався день організаційною лінійкою, де було оголошено тематику дня: «День цивільного захисту». Для учнів початкової школи було проведено багато заходів:
  • заняття з евакуації школи під час пожежі;
  • відпрацювання прийомів користування засобами індивідуального захисту (тренування по одяганню індивідуальних масок);
  • проведення вчителями 1-4 класів різноманітних виховних заходів, які сприяли удосконаленню теоретичних знань та практичних навичок щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій: година спілкування «Правила поведінки у природі. Надзвичайні ситуації», усний журнал «Школярам про цивільний захист», урок-подорож «Знає хай дитина кожна – жартувать з вогнем не можна»;
  • виступ шкільної агітбригади ДЮП «Оптимус» «Прожити одне життя – вберегти тисячі!», учасники якої закликали не жартувати з вогнем. Слід зазначити, виступ дівчат був дуже змістовним, цікавим і повчальним. Учителі та учні початкових класів дякують педагогу-організатору Дейнеко О.Ю. за активну співпрацю та долучення старших учнів до проведення Дня цивільного захисту.
     І головне, заходи показали практичну готовність учнів та колективу школи діяти за сигналами оповіщення Цивільного захисту при виникненні надзвичайної ситуації. Адже лише свідоме ставлення до проблем надає шлях до їх вирішення.
      День минув швидко і весело.




















Немає коментарів:

Дописати коментар